Honorarium

Psychotherapie en hypnose 

Een therapeutische sessie duurt één uur en vindt plaats op afspraak.
Overdag is er vaak meer beschikbaarheid dan 's avonds, dus als je flexibel bent in je planning, kun je doorgaans sneller een afspraak krijgen.

Mijn honorarium voor zowel individuele psychotherapie als voor hypnose en psychotherapie bedraagt 70 euro per sessie, te betalen na elke afspraak (via Payconiq of cash). Hoewel ik vaak werk op doorverwijzing van artsen, ben ik zelf niet 'medisch' geschoold. Sommige ziekenfondsen bieden wel een tussenkomst voor psychotherapie, dus het is aan te raden om dit te controleren bij jouw ziekenfonds.

De duur van een therapeutisch traject is variabel en hangt af van verschillende factoren. Soms zie je al resultaten na enkele opeenvolgende sessies, terwijl het andere keren beter is om de sessies over een langere periode te verspreiden. Na een aantal sessies kunnen we samen zeker inschatten hoe het traject zal verlopen op basis van jouw vooruitgang.

Natuurlijk behoud je als cliënt altijd de vrijheid om de therapie op elk moment stop te zetten, om welke reden dan ook. Dit is jouw proces en jouw welzijn staat voorop.


Als je een afspraak moet annuleren of niet kunt nakomen, vraag ik je vriendelijk om dit zo snel mogelijk aan mij te laten weten. Op die manier kan ik andere cliënten sneller helpen door de vrijgekomen tijd opnieuw te benutten.

Annuleren is kosteloos als je dit tot 72 uur voor de geplande sessie doet. Als je later annuleert, vraag ik je om de sessie te betalen. Ik hoop op je begrip voor deze regeling, die bedoeld is om de planning soepel te laten verlopen en iedereen de best mogelijke zorg te bieden.

Supervisie (aanbod voor hulpverleners)


Supervisie is een (individueel) leerproces, waarbij we ingaan op je persoonlijke leervragen.
De bedoeling is om te leren onder begeleiding door te reflecteren op eigen werkervaringen.
Je leert om eigen ervaringen uit je praktijk zodanig te overdenken en te doorzien dat het leidt tot een beter functioneren. Je ontwikkelt in supervisie het vermogen om verschillende aspecten als gedachten, inzichten, gevoelens, strevingen en gedragingen, adequaat op elkaar af te stemmen en te integreren.
Je leert dus om je eigen ervaringen, opgedaan in de beroepsuitoefening, zodanig te overdenken en te doorzien dat het leidt tot een beter functioneren.

Voor supervisie bedraagt mijn honorarium 80 euro / uur, een supervisie neemt doorgaans twee uur in beslag.

Honorarium

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x