Honorarium

Psychotherapie en hypnose 


Een therapeutische sessie duurt één uur. Ik werk uitsluitend op afspraak. De avonden zijn meestal druk benomen, wie zich overdag kan vrijmaken kan doorgaans snel(ler) terecht.

Mijn honorarium  -zowel voor psychotherapie als voor hypnose- bedraagt 60 euro, te betalen na elke sessie (Payconiq of cash). Hoewel ik vaak werk op doorverwijzing van artsen, ben ik zelf niet 'medisch' geschoold. Wel is het zo dat een aantal ziekenfondsen een tussenkomst voorziet voor psychotherapie, vraag dit zeker na.

De uiteindelijke duur van een therapeutisch traject is moeilijk in te schatten.  Dit hangt immers af van verschillende factoren. Soms is er al resultaat na enkele kort op elkaar volgende sessies, andere keren is het beter het aantal sessies in de tijd te spreiden. Wel is het zo dat we samen na een aantal sessies op basis van de evolutie gemakkelijker een inschatting kunnen maken.

Als cliënt heb je natuurlijk ook te allen tijde de vrijheid om de therapie -om welke reden dan ook - stop te zetten.

Wanneer je een gemaakte afspraak zou willen annuleren of niet kan nakomen, vraag ik je uitdrukkelijk om mij dit zo snel mogelijk te laten weten. Op die manier kan ik andere cliënten sneller een afspraak geven. Annuleren kan kosteloos tot 48 uur voor de geplande sessie.

Klankschaalrelaxatie


Een individueel klankbad duurt één uur en ook hiervoor vraag ik 60 euro.

Voor klankschaalrelaxaties in groep, in je vereniging, in een woon- zorgcentrum of in een instelling voor mensen met een beperking, neem je best vooraf even persoonlijk contact met me op om samen te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Honorarium

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x